God morgen!

Den sløve sommerfølelsen virker å ha spredt seg til flatbygdene rundt Mjøsa, men her i redaksjonen er det foreløpig ikke altfor mange tegn på agurktid.

I dag jobber vi blant annet med følgende:

Vår reporter Stian F. Steinsvik gir deg historien om en ung mann fra Hamar som slet veldig på skolen, men som nå har klart å skape sin egen suksessbedrift. En skikkelig god historie, rett og slett!

Vi lager også en sak om såkornbedriften First Seed som gir sin første bevilgning på 500.000 kroner til en lokal bedrift.

Kulturavdelingen svinger innom Hamar kino for å se og vurdere den nye Spiderman-filmen. En rykende fersk anmeldelse kommer i løpet av kvelden.

Sporten ser på HamKams keeperproblematikk. Hentes Lars Jendal hjem fra Asker? Kanskje kommer svaret allerede i dag.

Torsdag begynner også NM i svømming. Sporten gir deg siste nytt fra det våte element.

Og når vi først er i sportens verden: Mange voksne husker Pål Jacobsen som en av landets beste målscorere. Som HA-reporter holder han seg helst på sidelinjen, og i dag tar han en grundig runde i den lokale breddefotballen og oppsummerer vårsesongen i 4. divisjon.

Dette og mye, mye mer finner du på våre nettsider i løpet av dagen.

God fornøyelse!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.