God morgen!

Dagens stikkord på Ozzy Osbournes 71-årsdag ser ut til å bli «vær». Vi har allerede publisert en sak som oppsummerer værmeldingen på det som fort kan bli en kaotisk tirsdag på Hedmarken.

Allerede ved åttetiden rapporterer nyhetsredaktør John Arne Holmlund om bustete kjøreforhold og seig trafikkflyt mellom Brumunddal og Hamar.

Vi følger selvsagt med på vær, vind, snø og trafikk utover dagen!

Ellers denne tirsdagen jobber vi blant annet med dette:

Dersom Hamar ender opp med dobbeltspor i øst, da vil Stangebrua måtte stenges i laaang tid. Hvordan vil det påvirke trafikkbildet? Hvor skal bilene og de myke trafikantene gjøre av seg? Reporter Torbjørn Jørstad gir deg oversikten.

Hos Ringsaker Ap er det delte meninger om budsjettet. Skal man for eksempel beholde eller legge ned bosettingstilbudet Bema? Nå blir det spennende å se om Anita Ihle Steen og den lokale Ap-ledelsen vil benytte partipisken for å få et enstemmig vedtak. Reporter Jo Kjetil Heggelund følger saken.

Fra Ringsaker kommer det også en sak om rådmann Jørn Strand som nå får en mild førjulsgave i form av lønnsøkning.

Sporten jobber videre med Storhamar Hockey, og kjenner vi sportsgjengen rett, så har de også mye annet på lager.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.