God morgen!

Det er fredag – og utvilsomt også høst. I morgentimene var den fuktige asfalten på fortauet dekket av et stort antall kongler og brune barnåler etter nattens vind. Når det er så dunkelt at ikke engang den ellers så blendende kraftige sykkellykta klarer å lyse opp omgivelsene, da er det virkelig mørkt.

Men: Det er straks helg, og det betyr masse lys, glede og spennende aktiviteter av både den kulturelle og spreke sorten.

I ettermiddag følger vi åpningen av Oktoberfest på Stortorget. Her er det ventet tusenvis av øltørste hedmarkinger i løpet av de neste par dagene.

Tidligere denne fredagen arrangerer Hedmarken Natur og Ungdom enda en klimastreik mellom klokken 12 og 14. Hvordan er oppslutningen denne gangen? HA sjekker stemningen blant de miljøbevisste ungdommene.

I dag er det også et viktig styremøte i Sykehuset Innlandet i Brumunddal. HA-journalist Jo Kjetil Heggelund er på plass og gir deg siste nytt fra møtet.

Du kan også lese brumunddølen som sier takk etter å ha fått hjelp av brannvesenet.

Sporten bidrar – ikke helt overraskende – med aktuelt stoff om HamKam, Storhamar og også Elverum håndball. Lørdag spiller nemlig Elverum mot PSG foran 12.000 publikummere i Lillehammer. Snakk om håndballfest!

HA dekker også landskampen i håndball mellom Norge og Brasil i Stavanger.

En liten godbit til slutt: Siden det er fredag, byr vi som vanlig på en lun HA-quiz hvor du kan teste kunnskapsnivået etter å ha fulgt med i de lokale nyhetene den siste uka.

God helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.