God morgen!

Det nærmer seg valg, og vi ruller derfor i gang med følgende ambisiøse opplegg:

Det neste døgnets høydepunkt blir HAs egen valgdebatt på torget i Brumunddal. Det er varslet 25 plussgrader i Dala i ettermiddag, og så er det opp til Anita Ihle Steen, Odd-Amund Lundberg & Co om den politiske debatten tar fyr.

HA sender live på h-a.no fra klokken 19:00 og krydrer selvsagt det hele med bilder og kommentarer signert Jo Kjetil Heggelund.

Dette blir spennende!

Her kan du lese mer om de politiske debattene som arrangeres i Brumunddal, Hamar, Stange og Løten i løpet av denne og neste uke.

Ellers denne solfylte tirsdagen jobber vi blant annet med dette:

Innlandet politidistrikt søker etter nye lokaler til Barnehuset i Hamar. HA forteller hvorfor.

På idrettsfronten vender vi blikket mot Oslo i dag, der elitelagene i håndball møtes til avkast foran en ny sesong. HA er på plass i hovedstaden og rapporterer.

Her hjemme i Hamar har vi møtt ordførerkandidatene Einar Busterud (BBL) og Aud M. Riseng (Ap) for å finne ut mer om hvilke ambisjoner de har for framtiden. Hva er de største og viktigste forskjellene mellom de to politikerne? Snart kan du lese mer om temaet.

Som alltid: Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.