God morgen!

Det er ganske så brukbar torsdag – eller «lillefredag», som en og annen jovial artigkar kanskje kan finne på å si.

Det er i hvert fall god grunn til å glede seg til helga: Hamar Mart'n, Oktoberfest og en rekke konserter er bare noe av det man kan finne på de neste dagene.

I ettermiddag er vi på plass og sjekker stemningen når årets Hamar Mart'n åpner portene utenfor Vikingskipet. Værmeldingen for helga er akkurat passe midt på treet, men det blir garantert folksomt læll.

Kjølige høstdager betyr også et solid høydepunkt for mange nordmenn, nemlig elgjakta. I dag blir HA-reporter Hanne Maren Torpen Hokstad med ut i de dypeste løtenskogene for å jakte på skogens konge. Dette kan bli spennende!

Vi lager også en sak om Eidsiva som satser på lærlinger fulle av kraft og energi. HA møter de unge lærlingene og tar en prat om jobbdrømmen.

Sportsredaktør Rune er tidlig på'n og lover blant annet følgende fra idrettens verden:

Storhamar hockey møter forrige sesongs norgesmester Frisk Asker i kveld. HA-sporten forbereder en solid dekning, både før, under og etter kampen.

Det blir også en rapport fra Norges håndballandskamp mot Argentina hvor det blir spennende å se om Storhamars Guro Nestaker får sjansen.

Ser du noe vi bør skrive om? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.