God morgen! Siste innspurt før helga. Hold ut i varmen!

Her er noen av dagens planlagte saker:

Vi følger opp Stange-utspillet fra SV-politiker Amund Røhr Heggelund som nå utfordrer den tilsynelatende «uovervinnelige» Ap-makten i kommunen.

I Hamar fortsetter sommerens mest omdiskuterte sak, nemlig flyplassdebatten. Saken har virkelig fått luft under vingene, og flyr fortsatt høyt i HAs spalter, både på nett og i papir.

Vi undersøker også om det er noe nytt om de potensielt farlige algene som har invadert store deler av strandsonen vår.

Kultur bidrar sterkt med en ny sak om Oddenfest som starter i dag.

Sporten ser nærmere på HamKams muligheter for å slå tilbake mot Sandefjord på søndag. Laget fra hvalfangerbyen kommer til Briskeby, men klarer de grønne og hvite å beholde poengene på hjemmebane? Det blir spennende å se om gårsdagens aksjon fra Briskebybanden har klart å inspirere laget.

Det kommer også enda en sak om norgesmesterskapet i friidrett på Børstad neste helg. Her ligger det an til folkefest med mange av landets mest kjente utøvere til start.

Som vanlig: Tips oss om gode og lokale sommernyheter på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.