God morgen, HA-leser!

Det er lillelørdag og ikke altfor mange dagene igjen til helg. Vår nyhetsredaktør John Arne Holmlund har fått tildelt en velfortjent fridag, og i hans fravær stepper selveste sportsredaktør Rune Steen Hansen inn som vikar. Dette blir interessant!

Denne onsdagen arbeider vi blant annet med følgende:

Sektoren for hjemmebasert omsorg i Hamar kommune har vært gjennom store forandringer den siste tiden. Nå er hele driften «snudd på hodet» for å gi brukerne enda bedre tjenester. HA gir deg siste nytt om arbeidet.

Vi møter også en gruppe arkeologer som er i fyr og flamme etter at de muligens har funnet flere tusen år gamle boplasser på Hedmarken. Spennende!

Været: Denne uka er det meldt noen dager med skikkelig ruskevær. Vi tar en kikk på langtidsvarselet og gir deg en oppdatering.

Snart kommer vi også med en fyldig reportasje om HamKams gatelag. Det har tatt litt tid å gjøre den ferdig, men nå kan dere se fram til en skikkelig god og sprek skildring av den fargerike gjengen på fotballaget.

Og når vi først er i HamKams verden: Sporten oppsummerer i dag hvordan helgas kronekamp mot Start på Briskeby endte rent økonomisk. For HamKam betyr kampen hyggelige inntekter i klubbkassa – i tillegg til tre knallsterke poeng etter 4-0-seieren.

I ettermiddag spiller Fart borte mot Klepp. HA-sporten oppdaterer før, under og etter kampen som begynner klokken 17.

Sporten lader også opp til morgendagens hockeykamp mellom Storhamar og Frisk Asker. Blir det en liten revansje etter finaletapet i vår?

Dette og mye mer finner du på våre nettsider i løpet av dagen.

Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500 hvis du vet om noe vi burde skrive om!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.