God morgen!

Det koker litt i redaksjonen nå på morgenen. Ikke bare er det skikkelig varmt ute, men også inne er det litt i heteste laget:

Vi oppdaget nemlig et teknisk problem som skapte trøbbel for både HA-tavla og innsending av bursdagshilsener. Nå ser det heldigvis ut til at problemet har blitt løst.

Ellers jobber vi blant annet med dette:

Kulturavdelingen er på konsert på Tante Gerda for å se og høre Oslo-bandet Banda Non Grata. Bandet består av musikerne Sebastian Manriquez (vokal, gitar), Fredrik Borelly (klarinett, elgitar), Geir Moe Daasvand (saxofon), Ole Magnus Ekeberg (tuba) og Espen Fladmöet Wolmer (trommer).

Vi sjekker også den endelige påmeldingen til NM i friidrett på Børstad neste helg. Fristen gikk ut ved midnatt, og i dag blir det klart hvilke store og kjente navn som dukker opp i Hamar til uka.

HAs sommerpatrulje har vært på tur til Bergsjøen i Stange for å lage en hyggelig sak om bading og andre solfylte aktiviteter.

Apropos sola: Blir det hetebølge på Hedmarken? Og får vi oppleve tropenatt denne uka? Vi følger med på vær og vind.

Visste du forresten at det visstnok kastes 60.000 bananer i norske butikker hver dag? Våre debattsider er oppdatert med en rekke nye innlegg.

Tips oss om små og store sommernyheter på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.