God morgen!

Det er tirsdag – den eneste ukedagen som ifølge det legendariske TV-showet Seinfeld ikke har noen egen følelse. Kanskje stemmer det?

Tirsdagene kan ofte føles tunge, men det har vi tenkt å gjøre noe med:

Gutta i Puckpodden er nemlig på jobb igjen. Denne gangen får de besøk av Geir Svendsberget i episoden som slippes i dag.

Sporten følger også opp HamKam som virkelig nyter godt av medvind om dagen.

Apropos sport: I går feide HamKams gatelag de lokale utfordrerne fra Hamar-politikken av banen. HA-journalist Stian F. Steinsvik er nå i gang med å lage en større reportasje om gatelaget – som blant annet inneholder en spennende bortekamp mot Larvik. Følg med!

Det kommer også en hyggelig sak fra Løten hvor det aller meste er klart før lørdagens åpning av den nye skateparken.

I Hamar er det noe mer anstrengt stemning etter at kommunen har omorganisert sektoren for hjemmebasert omsorg.

Til slutt minner vi om at det fra og med i dag er endret kjøremønster på E6 og rv. 25 gjennom Åkerkrysset i Hamar. Denne saken inneholder alt du som trafikant trenger å vite.

Som vanlig: Tips oss på e-post eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.