God morgen!

Det nærmer seg sommer, og det betyr nye fjes i HA-redaksjonen. Sommervikarene er gull verdt for å kunne levere gode nyheter gjennom de varme ferieukene. Fra og med i dag vil du derfor kunne se et og annet nytt navn i toppen av artiklene.

Ellers denne mandagen jobber vi blant annet med følgende saker:

I Eidsivating lagmannsrett fortsetter ankesaken mot drapstiltalte Svein Jemtland. HAs krimreporter Trond Svendsen holder deg oppdatert gjennom dagen. De neste dagene er satt av til den tekniske bevisførselen, som i stor grad vil være identisk med den som ble lagt fram i tingretten i november. Våre direkte-oppdateringer tar derfor pause fram til de avsluttende prosedyrene starter senere i uka.

Høy temperatur i debattspaltene: Stortingsrepresentant Tor André Johnsen (Frp) raser etter dette leserinnlegget i HA. Johnsen beskylder Ole Berg for løgn. HA sjekker hvem som snakker sant.

I Løten skal det bygges en ny og stor barnehage med seks avdelinger. Barnehagen skal erstatte dagens tilbud på Skøienhagan og Ryli. Kommunen ber innbyggerne sende inn sine beste navneforslag.

Det blir også en sak om Stanges kommunebudsjett som nå er klart.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.