God morgen, HA-leser!

Vi starter dagen med å trekke fram gårsdagens brummende godbit, nemlig den lune reportasjen om Per Almestrand på MC-Huset i Nydal. Her kan du se video med MC-veteranen som har jobbet 50 år (!) i bransjen.

En ikke fullt så trivelig sak fra samme område: Tirsdag ettermiddag ble seks tenåringer tatt for bruk og/eller besittelse av narkotika i Furnes.

Også i Brumunddal ble en kvinne pågrepet etter å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand.

Sykler leveres både med og uten motor, og i dag kommer vi med en sak om sykkeldetektiven som sørger for at stjålne sykler kommer tilbake til eierne.

Vi følger også opp gårsdagens mest leste sak på HAs nettsider, nemlig mobbedommen i Ringsaker.

Sporten jobber i dag med en reportasje om distriktets største idrettstalenter og deres drømmer og mål for framtiden.

Fra meteorologene inneholder værmeldingen for de neste dagene fortsatt minimalt med regn, og det medfører stadig stigende skogbrannfare i Hedmark.

En gladsak fra kulturavdelingen: Kulturminnefondet gir 6,7 millioner kroner til eiere av verneverdige kulturminner i Hedmark. Her kan du se oversikten over de lokale mottakerne.

Vår filmanmelder er på plass i Hamar kino for å få med seg premieren på den nye filmen «Avengers: Endgame». Vi gir deg stemningsrapport fra kinosalen. Her blir det garantert folksomt!

Til slutt: Undertegnede er opptatt av å skape trivsel i heimen. Fri flyt av musikkinstrumenter går hardt ut over alminnelig ro og orden i stua ... Her er dagens God Dag-spalte.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.