God morgen!

I dag er det høstjevndøgn – det vil si at dagen og natten er nøyaktig like lang. La oss snu det hele til noe positivt: Sola synker nå fryktelig raskt for hver dag som går.
Men: Fra og med i dag begynner kurven langsomt å flate ut – helt til sola snur 21. desember.

Hvis vi skal være overdrevent optimistiske denne mandagen, kan vi da si at høstjevndøgn er det aller første vårtegnet ...?

Vi jobber uansett videre – uavhengig av lys og mørke. Her er noe av det vi arbeider med i dag:

Vi følger naturligvis opp gårsdagens masseslagsmål på Stortorget i Hamar. Hva visste politiet på forhånd – og kunne slagsmålet ha vært forhindret? Hva skjer med de involverte som havnet i arresten? Vi har mange spørsmål vi ønsker svar på.

Bråk har det også vært i Hamar Ap. Før helga gikk Jan Larsen ut i HA og ba om en formell beklagelse fra listetopp Aud M. Riseng. Rolf Berntsen fulgte opp med dette krasse leserinnlegget hvor han kom med sterk kritikk av tidligere partikollega Morten Aspeli.
I dag slår Morten Aspeli tilbake mot påstandene fra Ap-seniorene.

Fra det lokale næringslivet kommer det en positiv sak om en nyetablering av den noe mer utradisjonelle sorten ...

Sporten fortsetter selvsagt å følge opp HamKam, Storhamar og de andre lokale lagene. For de grønne og hvite på Briskeby ser det endelig lysere ut etter fire strake seire på rad. Hvor skal dette ende? Vi er som sagt optimister. Opprykkdsdrømmen lever!

Tips oss om smått og stort på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.