Starten på uka har riktignok vært ganske grå og fuktig, men nå hevder meteorologene hos YR.no at det skal bli varmt igjen.

Skikkelig varmt.

De neste dagene er det nemlig meldt strålende sol og temperaturer mellom 26 og 28 grader i Hamar-området. Her trengs det solkrem!

Vi holder likevel hodene kalde – så godt det lar seg gjøre. Her er noe av det vi jobber med denne tirsdagen:

Vi har undersøkt hvor mye penger de ulike Hamar-partiene bruker på årets valgkamp. I dag presenterer vi budsjettene.

Apropos penger: HA har fått tilgang til arbeidskontrakten til Stanges nye rådmann. Vi oppsummerer lønns- og arbeidsvilkårene i avtalen.

På Prøysenhuset er alt klart for dobbelt jubileum i dag. Det er nemlig 105 år siden Alf Prøysen ble født – og fem år siden det nye Prøysenhuset åpnet. Kulturavdelingen er selvsagt på plass og gir deg en fyldig stemningsrapport.

Sporten følger opp HamKam-krisen. Hvordan skal laget begynne å vinne kamper igjen?

Sporten lager også en sak om Ottestad-lagene som deltar på Dana Cup som begynte i går.

Vi oppfordrer andre lokale lag til å sende lagbilder til sporten@h-a.no slik at vi kan lage et bildegalleri!

En gladsak til slutt: I Nordbygda i Løten er løkkefotball en svært populær ferieaktivitet. Reporter Emilie Westli Andersen tar turen østover for å møte ivrige barn og unge med ball.

Som vanlig: Tips oss om gode og lokale sommernyheter på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.