God morgen!

Wow – noen ganger har man rett og slett ikke noe annet valg enn å hoppe av sykkelen og dokumentere hvor vakre omgivelsene kan være. Utenfor Triangelgården står nemlig to trær i nydelige høstfarger. Det ene er fortsatt grønt, mens det andre har skiftet til en oransje-rød drakt. En svært vellykket kontrast mot den mørkeblå morgenhimmelen.

For øvrig er det fredag og bare noen timer igjen til helg, men vi kjører på med et tettpakket program:

I dag møtes nemlig politikerne i referansegruppa i Sykehuset Innlandet. HA er på plass for å spørre dem om hva de tenker om det politiske valgflesket som dominerte sykehussaken i ukene før valget. Klarer politikerne å innfri løftene?

I Stange er det fortsatt usikkerhet rundt kulverten ved Steinerskolen. Vi gir deg siste nytt om debatten mellom Bane Nor og lokale Stange-krefter.

Vi lader også opp til en begivenhetsrik helg i Hamar, noe som er godt oppsummert i denne store oversikten.

For de sportsinteresserte er det all mulig grunn til å glede seg:

Søndag blir det nemlig både HamKam-Start og Storhamar-Manglerud Star på hjemmebane. Lørdag møtes Fart og Røa, mens Storhamar Håndball reiser til Oslo for å duellere mot Oppsal på søndag.

I løpet av denne fredagen vil vi også presentere en sak fra de dype Ringsaker-skogene hvor det skjer spennende ting. Også i Løten er det store planer på gang – av den luftige sorten ...

God helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.