God morgen, lesere!

Det er en nydelig onsdag, og i dag har vi særlig to kolleger som gleder seg noe voldsomt til å ta fatt på dagens gjøremål:

John Arne Holmlund og Trond Lillebo reiser nemlig rett til fjells – blant annet for å lage en reportasje om damer som jakter storfugl i Ringsakfjellet. Hvorfor er folk fra hele Østlandet ville etter å komme til Hedmarken så snart de har noen fridager? Team Holmlund & Lillebo lover å servere gode historier i løpet av dagen.

Vi markerer også potetens dag (!) som feires med god mat og potetrelaterte drikkevarer over hele landet denne onsdagen. Her koker vi sammen ei solid redaksjonell pakke om potetens betydning på Hedmarken.

Fra politikkens rike kan vi varsle at det nye kommunestyret i Løten samles for aller første gang i dag. Hanne Maren Torpen Hokstad er på plass og møter de nye representantene som nå skal styre kommunen de neste fire årene. Løten er for øvrig også den eneste kommunen på Hedmarken hvor det blir ordførerskifte, så dette blir ekstra interessant.

Geir Vestad og resten av kulturavdelingen bidrar i dag med en sak om Damenes Aften-juleshowet som nærmer seg. Det kommer også en artikkel som et profilert TV-fjes fra Hamar som nå skriver bok om lokale forhold.

Sporten lader opp til kveldens håndballkamp mellom Oppsal og Storhamar. Det jobbes også med flere gode saker om blant annet HamKam og Storhamar Hockey. Torsdag kveld tar de gule og blå hockeygutta imot Stjernen hjemme i CC Amfi.

God fornøyelse!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.