God morgen!

Har du husket å åpne adventskalenderen i dag ...? Den lune og fine måneden har startet, og nå gjelder det å komme i gang med de hyggelige rutinene fram mot julaften.

Et kjapt historisk tilbakeblikk viser at det i dag er 104 år siden Albert Einstein publiserte den generelle relativitetsteorien. På Wikipedia leser vi følgende:

– Først i 1921 fikk Einstein Nobel-prisen i fysikk, men ikke for relativitetsteorien siden den fortsatt var ansett som for kontroversiell i den konservative svenske nobelkomiteen.

Greit å vite!

HA-redaksjonen vinner neppe noen Nobel-priser denne mandagen, men her er noe av det vi arbeider med i dag:

I kveld skal medlemmene i Ringsaker Ap drøfte kommunebudsjettet. Blant annet skal den planlagte nedleggelsen av Bema opp til diskusjon. Hva sier grasrota i Ap om rådmannens budsjettkutt? HA er på plass og dekker møtet.

Fra Stange meldes det at Eidsiva-kunder reagerer på den store prisøkningen på fiber. HA fortsetter å følge opp det mye omtalte temaet.

Fra idrettens verden lover HA-sporten – ikke helt overraskende – en hockeysak med «snadder» fra CC Amfi.

Det jobbes også med en fotballsak av stort, internasjonalt kaliber ... Følg med!

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.