God morgen!

Det er fredag, sola skinner og det er (snart) helg. Dette lover godt!

Her er noe av dagens innhold:

I dag starter NM i friidrett på Børstad Idrettspark i Hamar. Flere av landets største stjerner konkurrerer allerede på åpningsdagen. HA-sporten er på plass og gir deg bred dekning fra helgas idrettsfest.

Vi kommer også med en sak om Stange-politikken, hvor retorikken blir stadig hardere og mer aggressiv når det nærmer seg valg. Steile fronter!

Konflikt er det også i Ringsakfjellet, hvor grunneierne må tåle ramsalt kritikk fra sine egne. Bakgrunnen er den pikante striden om vann, avløp og hyttebygging i fjellet.

Fredag betyr som vanlig også test av både øl, vin og et lokalt spisested. Ukas arkivdykk vil selvsagt også bli lagt ut.

En liten godbit helt til slutt: Etter noen ukers sommerpause er vi i dag tilbake med en rykende fersk HA-quiz. Hvor godt har du fulgt med i uka som har gått? Snart kan du teste kunnskapene ved å svare på våre spørsmål.

God helg når den tid kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.