God morgen!

Er du rammet av togkaos? I så fall er du helt sikkert ikke den eneste. I morgentimene ble det nok en gang meldt om signaltrøbbel rundt Oslo S, men nå ser det (foreløpig) ut til å være rettet. Noen forsinkelser utover dagen må man likevel regne med.

Ellers denne torsdagen arbeider vi blant annet med dette:

Vi følger opp en av gårsdagens mest leste saker, nemlig den ubehagelige historien om tidligere Storhamar-trener Fredrik Söderström som terroriseres av en kvinne fra Østlandet.

Vi sjekker siste nytt om flyet som i går kveld måtte avbryte ferden til Hamar og nødlande på en åker på Toten.

Det kommer også en sak med aller siste nytt om jernbanen i Hamar. Er det framgang? Vi venter i spenning.

I dag presenterer vi også planprogrammet for Budor i Løten. Nå kommer det mer håndfast informasjon rundt hyttebygging og utvikling i løtenfjellet.

Vi lager også en skikkelig trivelig forbrukersak med alt du trenger å vite om Hamars «super-weekend» som inneholder en lang rekke aktiviteter preget av sport, mat, kultur – og kanskje også kjempegodt høstvær.

Sporten er i godt humør etter gårsdagens sterke HamKam-borteseier over Raufoss, så det blir helt sikkert en oppdatering fra Briskeby i løpet av de neste timene.

Like mange smil er det neppe i Storhamar Hockey-garderoben, men så ser laget framover mot søndagens hjemmekamp mot Manglerud Star.

Dette og mye mer finner du på våre nettsider gjennom dagen.

Som vanlig: Tips oss om saker på e-post eller telefon 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00