God morgen!

Forrige mandag var selveste valgdagen. Over hele landet ble mer eller mindre erfarne politikere valgt inn i ulike folkevalgte organer. Politikerne har allerede fått velgernes tillit, men nå handler det om å også gjøre jobben i praksis.

I dag møter mange nye fjes når de nye kommunestyrene samles til møter i både Ringsaker og Løten. I Stange blir det første møte i formannskapet etter valget. Her skal blant annet Solvin skoles framtid diskuteres. Skolen i Romedal står i fare for å bli nedlagt.

Også i Hamar er det knyttet stor spenning til kveldens evalueringsmøte i Hamar Ap etter det skuffende valgresultatet.

HA gir deg siste nytt fra Ap-møtet!

Sport: For de gule og blå hockeysupporterne ble det en blytung kveld i Stavanger i går. Oilers vant 4-2 over Storhamar, og nå må hamarsingene forbedre seg på flere områder. Sporten gir deg siste nytt fra hjemreisen «dagen derpå».

I kveld blir det også et meget viktig lokaloppgjør mellom Raufoss og HamKam. De grønne og hvite reiser over til Toten med et klart mål om å jekke ned Raufoss-gjengen som i går kom med syrlige stikk til HamKam. Kampstart er klokken 19, og HA-sporten er selvsagt på plass.

Dette og veldig mye mer finner du på våre nettsider gjennom dagen.

Tips oss om små og store nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.