God morgen, HA-leser!

Det ligger an til å bli en brukbar torsdag, og vi i redaksjonen er allerede på vingene med en ny sak om Hamar flyplass.

I dag har vi publisert denne artikkelen om hva den nærmeste naboen sier om flyplassen rett ved siden av huset.

Vår reporter Anders Grobstok Dalen følger temaet, og kommer tilbake med mer flyplassnytt i løpet av nærmeste framtid.

Apropos trafikk og transport: Vi har vært ute på Mjøsa for å sjekke hvordan det går med RIB-chartertrafikken. Snart kan du lese vår reportasje.

Fra Løten har vi en ordentlig gladsak:

Kommunens økonomi har nemlig styrket seg mange hakk de siste årene, og nå er Løten helt i landstoppen. I dag får du vite mer om hva Løten har gjort for å få pengene på rett kjøl.

Fra idrettens verden: Sporten følger opp HamKam, som trener for andre dag på rad. Det blir også en Brumunddal-sak opp mot høstsesongen.

Norges G19-landslag møter i dag Tsjekkia. Vår egen Markus Solbakken er med på laget fra klokken 16:45.

Dette og mye mer vil bli lagt ut fortløpende på våre nettsider gjennom dagen. Følg med!

Som vanlig: Tips oss om gode og lokale sommernyheter på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.