God morgen!

I dag er det altså 17. september, og vi vet vel alle hva det betyr?

Jo, det er i dag 1.735 år siden Diocletian ble utropt til keiser av den romerske hæren etter at keiser Carus og de to sønnene hans døde. Så da vet du det!

Mer relevant for HAs lesere er det kanskje at Storhamar hockey i dag reiser til Stavanger for å møte Oilers til en knallhard batalje på bortebane. Dette blir sesongens første virkelig store utfordring for de gule og blå fra Hamar vest. HA-sporten gir deg som alltid siste nytt både før, under og etter kampen.

Vi reiser også til Løten for å møte nevenyttige lærlinger som er ute i terrenget for å bygge nye rv. 3/25 mellom Løten og Elverum.

Det blir også siste nytt om de spennende forhandlingene mellom Ap og MDG i Ringsaker. Ennå er det ikke avgjort hvem som får varaordføreren. Kanskje kommer svaret i dag ...? Følg med!

Morgenens mest leste sak er for øvrig nyheten om at Christian «Bobby» Vold har planene klare for å åpne Hamars første mathall. Her kan du lese mer om det smakfulle tilbudet som trolig dukker opp i løpet av neste år.

En sportssak til slutt: I morgen møter HamKam Raufoss borte. I løpet av dagen kommer det en sak om det følelsesladde lokaloppgjøret, men allerede nå på morgenen publiserer vi en rykende fersk og positiv HamKam-nyhet.

Vi minner også om at våre debattsider oppdateres med en rekke nye innlegg hver ukedag.

Opplever du noe som fortjener spalteplass? Tips oss på e-post eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.