God morgen!

Vi går rett på sak: Debatten om Hamar flyplass vekker svært sterke følelser – i flere ulike retninger.

Vår reporter Anders Grobstok Dalen bruker dagen til å følge opp temaet, hvor vi blant annet stiller noen av spørsmålene dere leserne har ønsket svar på.

En brennhet og aktuell sak kommer i løpet av dagen.

Vi jobber også med saker om både Toneheim folkehøgskole og chartertrafikk på Mjøsa.

Sporten har omsider landet saken om Thomas Lehne Olsen som nå er skadefri og jakter toppscorer-tittelen i Eliteserien. Vi lovet dere denne saken for noen dager siden, men i dag regner vi med at den er klar til publisering.

Fra sportens verden meldes det for øvrig om høye smell i Gåsbu-traktene i forbindelse med NM i elgskyting. HAs utsendte fortsetter dekningen av stevnet.

Kulturavdelingen tar turen innom Hamar kino for å anmelde den ny Løvenes Konge-filmen. Klarer oppfølgeren å toppe det mange mener er tidenes beste tegnefilm, nemlig originalen fra 1994? Vi får se ...

Vi leverer også en rykende fersk anmeldelse av den nyeste Ole Ivars-utgivelsen i løpet av dagen. Følg med!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.