God morgen!

Ny uke betyr nye muligheter. De neste par dagene ser det heller ikke så halvgærnt ut, rent værmessig: Både i dag, i morgen og på onsdag melder YR at sola skal titte fram bak en og annen sky. Ifølge langtidsvarselet ser lørdag ut til å kunne bli ukas varmeste dag med hele 18 plussgrader.

Ingen stekende temperaturer, men vi er tross alt mer enn halvveis i høstmåneden september.

HA-redaksjonen jobber uansett vær og vind, og i dag arbeider vi blant annet med dette:

Stange har fått en ny «regjering»: Etter gårsdagens medlemsmøte hos Nærmiljølista ble det klart at Ottestad-lista vil støtte Arbeiderpartiet og ordfører Nils A. Røhne. Nærmiljølistas Paal Ravnaas blir ny varaordfører, men hvem er han egentlig ...? HA vil sørge for at leserne blir bedre kjent med Røhnes nye vara.

Vi følger også opp lørdagens demonstrasjon i forbindelse med at SIAN holdt appell på Østre torg. Svein Ørsnes fra Hamar Rødt møter i dag opp på politihuset for å anmelde både SIAN og politiet. Vi følger opp saken med siste nytt.

Sporten bidrar som vanlig med aktuelle oppdateringer om blant annet fotball, håndball og hockey.

Det blir blant annet en sak før den tøffe hockey-bortekampen mot Stavanger i morgen. Siddisene har startet sesongen sterkt, så dette blir en test som viser hvor gode Storhamar er nå.

Tips oss om små og store nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00