God morgen!

Uka starter med et strålende langtidsvarsel. 15 plussgrader blir deilig, men varmen medfører også stadig større skogbrannfare.

I dag følger vi opp helgas største snakkis som virkelig satte sinnene i kok: Hva skjedde med katten som ble funnet brent på et bål i Brumunddal? Har politiet oppklart saken?

Vi sjekker også gårsdagens hyttebrann på Sjusjøen.

Brann er det også i fjøset: Det brenner nemlig et blått lys for Storhamar hockey etter lørdagens heftig omdiskuterte tap mot Frisk Asker. I kveld kan sesongen være over – hvis ikke Hamars iskrigere klarer å slå brutalt tilbake. Nå må de gule og blå vinne begge de siste finalekampene for å sikre NM-gullet.

Ellers denne morgenen har vi allerede publisert del to av HAs påskekrimkonkurranse. Dagens krimnovelle er signert Jean-Louis Adorsen.

Utrykningspolitiet melder at 29 bilister ble tatt i trafikkontroller i Hedmark og Oppland i går.

På våre debattsider er det som vanlig høy temperatur. Blant annet svarer Hamar Aps Audun M. Jensen på kritikken fra Remo Andre Martinsen.

Den Norske Turistforening slår alarm om folks manglende kunnskap om kart og kompass. Mange bruker mobilen til å navigere i terrenget, men det kan være høyst risikabelt.

Apropos: I dagens God Dag-spalte skriver Olav Bang Imsgard om påsken. Hvorfor er folk så opptatt av å tviholde på vinteren når det endelig er vår og snøsmelting ...?

Tips oss om lokale nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.