God morgen!

Temperaturene fortsetter å stige, og i dag er det meldt svært anstendig vær på Hedmarken. Sol blir det også – skal vi tro meteorologene.

Denne tirsdagen følger vi opp gårsdagens mest dramatiske melding fra de lokale nødetatene, nemlig brannen i en firemannsbolig i Brumunddal.

Kan politiet og brannvesenet si noe mer om årsaken og omfanget? Vi gir deg siste nytt.

Vi serverer også historien om det kostbare rettsoppgjøret etter byggingen av Fellesprosjektet E6-Dovrebanen langs den sørlige delen av Mjøsa. Bilistene og togpendlerne er stort sett godt fornøyd, men for partene i byggeprosjektet har det hele fått en sur ettersmak.

Apropos vegbygging: Flere steder begynner E6 gjennom Hedmarken så smått å nærme seg ferdigstillelse. Vi sjekker med Nye Veier for å gi deg de mest aktuelle oppdateringene om trafikk og kjøremønster.

Vi lager også en sak om det nye sommerprogrammet for Løten kommune.

Fra kulturavdelingen blir det en artikkel om Stortorget-konserten som ikke ble noe av.

Ellers blir det som vanlig bred sportsdekning med både pucker, baller og siste nytt fra blant annet Storhamar og HamKam.

Sent i går kveld kom for øvrig nyheten om at Storhamar Hockey-styreleder Truls Røise vil øke sponsorinntektene med fire millioner kroner i løpet av de neste sesongene.

I samme slengen kan det nevnes at Fredrik Söderström har fått seg ny trenerjobb – i Sveits.

Tips oss om smått og stort på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00