Det er en utmerket fredag! Alle fredager er for så vidt trivelige, men denne helga kan vi glede oss til en haug med lokale festivaler, konserter og arrangementer.

Tømmerstock og Middelalderfestivalen er selvskrevne høydepunkter. Herfra blir det bred HA-dekning gjennom hele helga.

Allerede i kveld er det ventet tusenvis av besøkende i Brumunddal når artister som Ida Maria, Alphaville og The September When gjester torget.

Vi lader også opp til søndagens oppgjør på Briskeby. Selveste Ålesund kommer på besøk, så her må de grønne og hvite Kamma-gutta virkelig være skjerpet. HA-sporten gir deg vurderingene før den tøffe kampen.

Sporten er også på plass i Ankerskogen, hvor det i dag er duket for årets Mjøssvøm – med flere sterke, lokale deltakere til start.

Ellers er det varslet en solid gladnyhet fra utbyggingen av nye riksveg 3/25 mellom Løten og Elverum i dag. Vi gir deg siste nytt så raskt innholdet er offentliggjort.

Vi følger opp hærverket på parkerte biler på Sagatun i Hamar, og vil også forberede dere leserne på maraton-rettssaken som starter til uka. Mandag begynner nemlig ankesaken etter drapet på Janne Jemtland i Veldre.

Tips oss om små og store nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.