God morgen, HA-leser!

Den gode, gamle klisjeen fungerer fortsatt: Ny uke – nye muligheter!

Denne uka er det bare fire ordinære arbeidsdager før hele landet pynter seg med bunad, dress, flagg og soft-is for å feire nasjonaldagen.

Men hvordan blir egentlig været? Forrige ukes langtidsvarsel var en smule grått og trist, men nå ser alt så mye bedre ut.

I løpet av dagen kommer vi med en oppdatert værmelding for 17. mai. Her er det bare å glede seg!

Høy temperatur blir det også på Hjellum i ettermiddag, når det skal arrangeres folkemøte om den planlagte togparkeringen i området. Hva mener beboerne om å kunne få en haug med tog i nabolaget? HA er på plass og gir deg siste nytt fra debatten.

I Løten løftes det på plass nye limtrebruer på nye riksveg 3/25. HA gir deg bilder og tekst så snart de første bruene er på plass.

Vi jobber også med en pikant sak fra Hedmarken: Hva skjer når en politihund under utdanning biter og skader et barn?

I forbindelse med Arthur Buchardts siste påfunn må vi bevege oss et stykke utenfor fylkesgrensen: Et nytt giganthotell med 260 rom skaper nemlig full politisk strid i Bodø.

HA-sporten følger opp HamKam, som i går fikk en etterlengtet seier borte mot Notodden.

Det blir også fotball på litt lavere nivå når Brumunddal tar bussen til Toten for å møte Raufoss 2.

Vi følger også hockeylandslaget som i kveld møter Sverige i VM.

Tips oss gjerne om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.