God morgen – og snart også helg!

Det er kanskje litt i tidligste laget å starte morgenen med et restaurantbesøk, men her er i hvert fall vår ferske test av Victoriahaven i Hamar:

Prisen er høy, men det er også kvaliteten. Her kan du lese hvorfor våre matanmeldere endte på hele 25 av 30 poeng.

Fredag betyr også mye nytt på HAs sider om øl og vin. Trond Svendsen gir terningkast 4 til en god og syrlig wit fra Ægir, mens Geir Vestad triller to seksere etter å ha smakt på god rødvin som passer til påskelammet.

Apropos alkohol: Varemerket Hamar Bryggeri er nå til salgs på Finn for 1,8 millioner kroner. Her kan du lese om selgeren som opprinnelig sikret seg det verdifulle navnet.

I ukas arkivdykk kan du se et ganske groteskt bilde av Skibladner med kølsvart røyk fra pipa. Sommeren 1982 ble ikke det stolteste øyeblikket for Mjøsas ikke fullt så hvite svane ...

Ellers har vi publisert en sak om bålforbudet som trer i kraft på mandag. Her får du seks enkle og gode råd før grillsesongen.

I dag reiser vi også til fjells for å sjekke stemningen ved inngangen til påsken. Vegvesenet har allerede gått ut og varslet køer på vegene i dag.

Vi har også intervjuet presten i Hamar.

I kveld kan det bli en del ekstra støy og leven i byen: Det skal nemlig arrangeres stor russefest i Hamar. HA er på plass for å sjekke trøkket.

Til slutt: Våren er her, men temperaturene er fortsatt ganske så iskalde. God Dag-skribent Trond Svendsen er lei av å fryse. Her er det nok mange som kjenner seg igjen ...

Heldigvis er det meldt stadig høyere temperaturer de neste dagene.

Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.