God morgen!

Værmeldingen er strålende, og det vil naturligvis prege nyhetsdekningen vår i dag. MEN: Det betyr på ingen måte at vi har tenkt å ta fri og legge oss ute i sola. Vi sender nemlig både reporter og fotograf ned på Koigen for å møte folk og ta tempen på sommerstemningen.

Litt lenger vekk fra Mjøsa flørter Maxi med McDonald’s. Kan det bli et samarbeid på Hamar vest? Vi gir deg siste nytt.

Stian F. Steinsvik jobber med en sak om alle de spennende bylab-forslagene til framtidens strandsone i Hamar. Her har det kommet inn masse kreative forslag fra innbyggerne.

Sporten lager en hockeysak på Storhamars nye trenereduo. Her oppsummerer de status rundt den nåværende stallen og spillersituasjonen. Trengs det forsterkninger før sesongstart?

Sporten lager også en trivelig sak om en Løten-mann (24) som har blitt europamester innen cheerleading.

Kulturavdelingen har allerede gått høyt ut og levert dagens papiroppslag på den internasjonale Bekkegata.

Reporter David William Øynes rusler i dag noen hundre meter lenger vest i gågata for å anmelde de nye filmene «Stuber» og «Transent». Ferske filmanmeldelser publiseres på våre nettsider så snart de er klare.

God fornøyelse!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.