God morgen!

I dag er enda en historisk dag:

Ikke bare er det 1. oktober, men vi har også gleden av å ønske en ny kollega velkommen til HA-redaksjonen. Sånt skjer ikke hver dag!

Ta godt imot Silje Josten Lien – som ganske snart vil bli svært synlig i HAs produksjon.
Vi gleder oss!

Ellers arbeider vi blant annet med dette:

På Tangen i sørlige Stange er det planer om å utvide med flere hytter.

Du kan også lese om Barbie-dukkenes inntreden i den lokale skolehverdagen ...!

Vi venter på dagslyset slik at vi kan svinge innom Kårtorpvegen for å sjekke den nye vegen som endelig åpnet i går. Har det blitt fint? Helt sikkert. Er bilistene fornøyd etter et år med omkjøring? Garantert!

I dag åpnes også den store premiesamlingen til skihelten Ole Ellefsæter i Brumunddal. Gull!

Sporten følger som vanlig opp HamKam, Fart, Storhamar-lagene og den øvrige lokale idretten.

Det kommer også mange nye debattinnlegg i løpet av dagen. Etter at debattansvarlig Arnt Olav Velten gikk av med pensjon før helga, er det nå Anne Ekornholmen som styrer spakene.

Tips oss om små og store nyheter på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.