God morgen!

I går ble en fabelaktig vårdag med solid snøsmelting gjennom hele dagen. I dag er det meldt like varmt – kanskje til og med enda litt varmere.

Vi holder likevel hodene kaldt, og jobber blant annet med følgende saker:

Hamar sykehus får besøk av helsepolitikerne på Stortinget. Hva sier de om framtidens sykehusstruktur?

I tingretten går rettssaken mellom Ringsaker kommune og et ungt mobbeoffer mot slutten. Kan kommunen klandres for det som har skjedd? I dag kommer sluttprosedyrene fra aktor og forsvarer.

Sporten gjør en grundig evaluering av både Storhamar og Stavanger Oilers før morgendagens første semifinale i hockey.

HA-sporten kommer også med en egen Corner-sending om Fart, og sportsredaktør Rune Steen Hansen rangerer hele Toppserien før årets sesongstart.

Det kommer også en gladnyhet om HamKam ...

Ellers har vi allerede lagt ut følgende saker:

På Ilseng har de lokale tømmerbedriftene god grunn til å juble. Løkenkvern bru rustes opp for en million kroner for å kunne tåle lastebiler på 60 tonn.

Også på E6 er det god stemning: Nord for Gardermoen erstattes det eldgamle og hakkete betongdekket med jevn asfalt. Endelig!

Dagens lederartikkel omhandler den eventuelle og svært omdiskuterte sammenslåingen mellom Hamar og Stange. Sterke krefter kjemper for og mot, og snart er det valgkamp.

HAs filmanmelder har vært på kino og konkludert med at «The Sisters Brothers» er en av de beste westernfilmene på lenge. Vi har også anmeldt «Skammerens datter 2» og «Britt-Marie var her».

Helt til slutt har Hanne Maren Torpen Hokstads far nok en gang rotet seg inn i en skikkelig merkelig situasjon. Her kan du lese dagens God Dag-spalte.

God fornøyelse!

Har du tips eller innspill? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.