God morgen!

I går ble en fabelaktig vårdag med solid snøsmelting gjennom hele dagen. I dag er det meldt like varmt – kanskje til og med enda litt varmere.

Vi holder likevel hodene kaldt, og jobber blant annet med følgende saker:

Hamar sykehus får besøk av helsepolitikerne på Stortinget. Hva sier de om framtidens sykehusstruktur?

I tingretten går rettssaken mellom Ringsaker kommune og et ungt mobbeoffer mot slutten. Kan kommunen klandres for det som har skjedd? I dag kommer sluttprosedyrene fra aktor og forsvarer.

Sporten gjør en grundig evaluering av både Storhamar og Stavanger Oilers før morgendagens første semifinale i hockey.

HA-sporten kommer også med en egen Corner-sending om Fart, og sportsredaktør Rune Steen Hansen rangerer hele Toppserien før årets sesongstart.

Det kommer også en gladnyhet om HamKam ...

Ellers har vi allerede lagt ut følgende saker:

På Ilseng har de lokale tømmerbedriftene god grunn til å juble. Løkenkvern bru rustes opp for en million kroner for å kunne tåle lastebiler på 60 tonn.

Også på E6 er det god stemning: Nord for Gardermoen erstattes det eldgamle og hakkete betongdekket med jevn asfalt. Endelig!

Dagens lederartikkel omhandler den eventuelle og svært omdiskuterte sammenslåingen mellom Hamar og Stange. Sterke krefter kjemper for og mot, og snart er det valgkamp.

HAs filmanmelder har vært på kino og konkludert med at «The Sisters Brothers» er en av de beste westernfilmene på lenge. Vi har også anmeldt «Skammerens datter 2» og «Britt-Marie var her».

Helt til slutt har Hanne Maren Torpen Hokstads far nok en gang rotet seg inn i en skikkelig merkelig situasjon. Her kan du lese dagens God Dag-spalte.

God fornøyelse!

Har du tips eller innspill? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00