God morgen, HA-leser!

I dag var det minus 12 og skyfri blå himmel ved 06-tiden. I skrivende stund er det mer overskyet, men ifølge YR skal sola titte fram i løpet av dagen. Hold ut!

Denne trivelige torsdagen fortsetter vi arbeidet med å rette søkelyset mot den lovlige og den ulovlige taxinæringen.

Vi kommer også med en sak om Vinmonopolets butikk med landets største salgssvikt. Kan du gjette hvor den ligger? Hint: Hedmarken.

På Docile-puben har HamKam invitert til et åpent møte for supportere, trener og spillere. HA-sporten er på plass fra klokken 18.

Mange hockeysupportere er sikkert i godt humør etter at Storhamar vant den fjerde kvartfinalekampen mot Stjernen. Dermed får Storhamar-gutta en skikkelig pause før semifinalene om ei uke. I dette muntre videointervjuet sier trener Söderström at han skal feire med popkorn ...

Feire gjorde også denne gjengen på Heim, som i går åpnet dørene i Hamar sentrum. Her kan du lese vår stemningsrapport fra byens nyeste utested.

I Hamar har rådmannen bestemt seg for å slutte, og nå starter jakten på en erstatter. Kommunen bruker nesten 170.000 kroner på å leie inn et eksternt hodejegerfirma til å gjøre jobben.

I vår store artikkelserie om taxinæringen på Hedmarken har vi i dag publisert en sak om to unge taxisjåfører som virkelig brenner for yrket. Bak rattet i Hamar er Abdul og Emil supereksempler på framtidens sjåfører.

Torsdag betyr filmanmeldelser, og denne uka anbefaler vi to skikkelig godbiter som begge får terningkast fem. Her kan du lese vår vurdering av «Men alle vet»«Helan & Halvan» og «Jeg ser deg».

Helt til slutt har vi en skikkelig syrlig godbit: Hanne Maren Torpen Hokstad harselerer med NSBs nye navn – Vy.

Har du tips eller innspill? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00