God morgen, nok en gang!

Lot du deg lure i går? Stavanger Oilers skulle nok ønske at hele den sjette semifinalekampen var en eneste stor aprilspøk. Rogalendingene ble nemlig grundig utkonkurrert av de gule og blå fra Hamar, som nå er klare for finale i sluttspillet.

Alt er likevel ikke helt på stell: Blir det straff til Patrick Thoresen etter gårsdagens krysstakling? HA-sporten følger selvsagt opp Storhamars hockeyhelter fram mot den første finalekampen mot Frisk Asker på fredag. Dette blir intenst!

Vi retter også søkelyset mot den lokale politikken: Hva har egentlig Ringsakerlista fått til de siste årene? Og hva skiller Ap og BBL i Hamar-politikken? Svarene kommer i løpet av dagen.

På Klevfos i Løten frykter folk at demningen skal briste. Vi følger opp med siste nytt fra det store industrimuseet som nå merker slitasjen.

Fra før har vi blant annet publisert disse sakene:

På Rena ble fire ungdommer tatt etter å ha ramponert flere biler og slått en gammel dame i natt.

Debattsidene er fulle av nye leserinnlegg, og dagens stikkord er blant annet jernbane, Vy, Ap-landsmøte, mobbing, kjønnsbalanse og vårtegn.

Til slutt har HA-journalist Stian F. Steinsvik levert et nokså syrlig reisebrev etter helgas utflukt til Skup-konferansen i Tønsberg.

God fornøyelse!

Tips oss gjerne på 62519500 eller tips@h-a.no

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.