God morgen!

Det ble virkelig dramatikk da politiet i går ettermiddag meldte om knivstikking i Brumunddal. HA rykket ut og var raskt på plass med både bilder og siste nytt. Én person ble fraktet til Ullevål sykehus, og en annen er pågrepet og siktet. Det mistenkte mannen vil i dag bli avhørt.

Vi følger den alvorlige saken og gir deg de siste oppdateringene fra etterforskningen.

Mandag gikk for øvrig startskuddet for vår nye artikkelserie «Kampen mot mobbing». I den første saken kan du lese om 18-åringen «Lise» som har blitt mobbet halve livet, og som denne uka møter Ringsaker kommune i rettssalen.

I dag følger vi opp artikkelserien om det svært problematiske temaet.

Vi har også tenkt oss ut av HA-bygget for å sjekke vårstemningen. De neste dagene er det nemlig meldt strålende vær med sol og temperaturer opp mot ti grader.

Har våren endelig kommet til Hedmarken? Vi våger å være optimister ...

Fra kulturavdelingen kan vi rapportere at innsendingen av lesernes påskekrim-noveller er i rute. Nå nærmer det seg publisering av de første bidragene.

Ellers denne morgenen har vi på lederplass slått et slag for å bevare Parkgata 31 i Hamar. «Kommunen bør i stedet finne andre områder hvor det kan bygges ut uten å fjerne vital byhistorie.»

På lederplass er vi heller ikke nevneverdig begeistret etter Aftenpostens intervju med Arthur Buchardt. Her kan du lese hvorfor.

Til slutt: I dagens God Dag-spalte skriver Stian F. Steinsvik om hvordan journalistyrket ofte preges av stress og og en smule kaos.

Har du tips eller innspill? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.