God morgen, HA-leser!

Det finnes vel ikke noe finere enn å skrape bilrutene før klokken seks en tirsdags morgen. Eller...?

På den lyse siden: Nå er det bare åtte dager igjen til vårjevndøgn, som i år er 20. mars. Det går absolutt den riktige veien.

Denne dagen jobber vi blant annet med følgende saker:

I dag er det prosedyrer i den svært spesielle straffesaken mot eks-politimannen fra Hedmarken som er tiltalt for en rekke lovbrudd. Hva blir aktors straffeutmåling – og hva mener forsvarerne? Vi gir deg siste nytt fra Gjøvik tingrett.

Storhamar hockey fortsetter å leke med Stjernen i kvartfinalene, og nå er de gule og blå fra Hamar vest bare én seier unna semifinale. HA-sporten er i ishallen for å finne ut hvordan laget skal sikre avansement allerede i morgen kveld.

Sporten skriver også om Storhamar-jentene som jakter seriesølv, og om en gruppe frisbee-gutter fra Hamar som har reist USA rundt med idretten sin.

I går publiserte vi en sak som for mange lesere må ha vært ganske oppsiktsvekkende: HA har møtt ei lokal jente som kjører pirattaxi for å finansiere hverdagen. På de mest lukrative ukene kan hun tjene 7.000 kroner – svart. Hva sier den etablerte taxinæringen? Vi følger opp saken med reaksjoner.

Ellers denne tirsdagen har vi allerede lagt ut følgende saker:

Camilla og Morten Storlien har satset 10 millioner kroner på å bygge nytt og moderne fjøs i Lismarka. Her kan du lese om hvordan ekteparet klarte å finne roen sammen med 200 kyr.

Vinteren er ikke over riktig ennå, men meteorologene har likevel begynt å konkludere: Årets vinter ble preget av mye nedbør og temperaturer godt over normalen.

De lokale korpsene har virkelig begynt å våkne etter vinteren. Nå gjør de seg klare til de store mesterskapene som kommer i tur og orden utover våren. Her kan du lese om både Hamar jente- og guttekorps, Vang Musikforening og Hamar Musikkorps, som i går inviterte til konsert.

Helt til slutt: I dagens God Dag-spalte skriver Arnt Olav Velten om noe ganske stort, nemlig universet. Ja, for hvor stort er det egentlig? Kan det være mulig å lage et skikkelig kart som viser hele greia ...?

Vel bekomme!

Har du tips eller innspill, kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.