Morn, ja!

Er det virkelig sant? I dag og i morgen melder YR.no både ti og elleve plussgrader flere steder på Hedmarken. Hurra!

Etter en lang vinter synes i hvert fall vi i redaksjonen at det nå er helt greit med litt sol og varme. I løpet av dagen tar vi turen ut for å snuse på atmosfæren og høre hva folk tenker om å endelig kunne krype ut av vinterhiet.

Vi jobber også videre med Mjøstårnet-konflikten i Brumunddal. I dag må nemlig Arthur Buchardt svare de 18 beboerne som har protestert. Kommer Buchardt til å fjerne den svært omstridte toppleiligheten? Vi gir deg siste nytt.

I Hamar behandler formannskapet rivingen av Parkgata 31, og i kveld er det showkamp med både HamKam, Fart og en rekke lokale fotballtalenter på banen.

Dagens godbit fra det lokale næringslivet ble lagt ut grytidlig i morges: Reklamebyrået Anti samarbeider med skiskytterhelten Ole Einar Bjørndalen for å gi ham en ny identitet etter idrettskarrieren. Her kan du lese hvordan Bjørndalen har samarbeidet med lokale krefter i Hamar og på Sjusjøen for å skape sitt «nye jeg».

Kremasjon er et tema som alltid skaper debatt. I Ringsaker er prisen 5.000 kroner, mens i Hamar slipper man unna med en tusenlapp. Nå mener Ringsaker MDG det er på høy tid at Hedmarken samarbeider om et eget krematorium – i stedet for å måtte kjøre til Gjøvik.

Lettere stemning er det i Senterpartiet, som ligger an til å kunne bli Norges tredje største parti etter høstens valg. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum er naturligvis svært fornøyd, men venter med å slippe løs den største jubelen.

Hvordan var det forresten å være ungdom på Hedmarken for 60-70 år siden? Elevene ved Børstad ungdomsskole fikk møte datidens ungdommer og bli med i «tidsmaskinen» tilbake til gode, gamle dager.

Dagens God Dag-spalte omhandler skrivefeil og hvordan en stresset HA-journalist (undertegnede) var nær ved å snu hele byen på hodet ...

Har du tips eller innspill denne varme og deilige vårdagen? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.