God morgen, HA-leser!

Du fikk helt sikkert med deg gårsdagens suverent største snakkis:

Vy.

På lederplass tar HA et oppgjør med det vi mener er et meningsløst navn som ikke kommer passasjerene til gode.

Ellers har vi startet dagen med en ganske uvanlig melding fra politiet: En kvinne i Lillehammer ble nemlig vekket av to fremmede gjester i huset.

Ulven fortsetter å splitte det norske folk, og nå har saken eskalert ytterligere: Politiet etterforsker funn av forgiftet kjøtt som er lagt ut i et ulverevir i Hedmark.

I dagens God Dag-spalte skriver undertegnede om den nye døgnrytmen som innebærer å stå opp kvart over fem på morgenen. Det resulterer i en del underlige humørsvingninger ...

Også værgudene har stått opp med feil bein: Brøytemannskapene er i full beredskap ettersom det er meldt store nedbørsmengder utover dagen.

Fra kultur kan vi melde at Rolf Jacobsen-dagene ble godt besøkt. Men: Skappels gate 2 forfaller, og nå etterlyser ildsjelene fortgang.

Utover dagen skal vi også jobbe med blant annet følgende saker:

Det handler om respekt og grenser. HA har vært på Ringsaker videregående skole, der sexpress blant unge er et tema.

På Bylab i Hamar sentrum er jernbanesaken i fokus. HA svinger innom og gir deg siste nytt.

I kveld møtes Storhamar og Stjernen til den fjerde kvartfinalen i ishockey. Med seier på bortebane er de gule og blå fra Hamar vest videre til semifinale. Sporten er på plass i Fredrikstad og gir deg alt du trenger å vite.

Også Storhamar håndball skal i aksjon. Vi dekker selvsagt håndballjentenes viktige oppgjør mot Molde.

Vi følger også nøye med på hvordan vær og vind påvirker trafikken.

Har du tips eller innspill, kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.