God morgen!

Eller - nå er det vel snart så man kan si God formiddag!

De heldigste kan bare snu seg rundt og sove videre etter en titt ut av vinduet:

Det er akkurat så grått og mørkt som det kan være på denne årstiden.

Ikke en gang i Vangsåsen kommer nedbøren som snø.

Vi får trøste oss med at vi har innearbeid....

DAGENS MEST LESTE artikkel - i alle fall så langt - er den jeg lagde ved 8-tiden. Rapporten fra politiets aktiviteter er alltid godt stoff. I Hamar skjedde det da også litt av hvert - selv om det ikke fløt like mye alkohol i Hamar som under rakfiskfestivalen på Fagernes. I dag gjør vi et unntak og bringer siste nytt fra Fagernes. Ganske enkelt fordi rakfisk er godt stoff (!) også på Hedmarken.

KONSEKVENSER AV DOBBELTSPORET får du lese om litt utpå formiddag. Da kommer det en rapport fra en familie som ser for seg at gårdsbruket ryker dersom akkurat den traseen blir valgt.

RINGSAKEROPERAEN er godt stoff nå i disse tider. Utpå søndagen får du en rapport der vi tar deg med bak scenen. Du kan allerede glede deg til mange flotte bilder og en stemningsfull reportasje.

HOCKEY-KAMPEN til Storhamar Hockey på sen ettermiddag blir dagens høydepunkt for mange. Vi følger hvert slag på pucken og gir deg unik live-dekning. I bakkant av kampen kommer det HA-TV.

HA-LESERNES FAVORITT denne helgen har så langt vært historien om det kinesiske luftslottet på Malungen i Stange. Den saken er mye lest og behørig kommentert på vår Facebook-sider. Du kan fortsatt henge deg på.

DEN SØTESTE HISTORIEN - med flotte bilder - som ligger ute på nettavisa vår er saken om ugla som ble reddet etter å ha krasjet mot Hamar kulturhus. Den historien - med video - kan abonnenter lese her.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.