God morgen, HA-leser!

Noen av dere våkner kanskje med et smil om munnen etter gårsdagens Karpe-konsert i Hamar kulturhus.
Her kan du se bilder og lese hvorfor HAs anmelder landet på terningkast seks.

Været på morgenkvisten gir likevel ingen grunn til å smile: Søndagens sludd og regnet har frosset til knallhard is, noe som gir speilblanke veger i vårt distrikt. Men fortvil ikke – det skal bli langt bedre utover dagen og uka ...

Ellers denne mandagen jobber vi blant annet med følgende saker:

Vi følger opp helgas overveldende uvær i fjellet. På Sjusjøen ble hyttefolk sittende værfaste mens snø og vind herjet. HA reiser til fjells for å sjekke siste nytt fra brøytemannskapene.

I helga publiserte vi en stor artikkel med alle lederlønningene i de fire kommunene på Hedmarken. Forskjellene er store – både mellom ansatte i tilsvarende stillinger, og mellom kvinner og menn. Har kommunene tenkt å ta grep? Vi følger opp saken.

Dagens oppslag i papiravisen er den sterke mobbesaken fra Ringsaker. 18-åringen «Lise» opplevde mobbing i ni år, og nå krever hun erstatning. I dag starter rettssaken hvor det er satt av fire dager til tvistesaken mellom «Lise» og Ringsaker kommune.

Til slutt har vi et lite hjertesukk fra Anne Ekornholmen. I dagens God Dag-spalte skriver hun om oppvaskmaskinen og hvem i familien som egentlig har ansvaret for å holde orden der inne.

Har du tips eller innspill? Kontakt oss på tips@h-a.no eller 62519500!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00