God morgen!

Endelig er det snart helg igjen. På fredagsmenyen finner vi blant annet dette:

I går ettermiddag ble en mann i 50-årene alvorlig skadd i brann i Løten. Politiet kommer med siste nytt i løpet av dagen.

Over hele landet streiker skoleelever for miljøet. Hvordan er streikeviljen på Hedmarken? Vi er ute og møter ungdommene.

I kveld blir det virkelig spennende når Storhamar tar imot Stavanger Oilers i den første semifinalen i hockey. I samme slengen kan vi nevne at Vålerenga gikk på en overraskende smell mot Frisk Asker i går ...

Sporten har også en reportasje om Julie Blakstad. Vi kommer med oppskriften på hvordan hun har blitt et av Norges største fotballtalenter.

Sykehuset Innlandet sliter fortsatt med økonomien, men nå ser det visstnok litt bedre ut. Vi er på plass og dekker dagens styremøte.

I ettermiddag blir det et stort øyeblikk når Kristopher Schau og rockerne i The Dogs skal legge ned et eget kumlokk (!) utenfor Gregers.

Ellers har vi allerede lagt ut flere saker denne morgenen:

På E6 ble det trøbbel i natt da tre svenske kamerater begynte å krangle. På vei til Malmö ble to av dem kastet ut – og måtte hentes av politiet.

HAs matanmeldere Hanne og Henriette har vært innom nyåpnede Heim Hamar. Her kan du lese hvorfor det ble 23 av 30 poeng.

Mat blir ikke det samme uten godt drikke: Her finner du ukas vurdering av kveik-øl fra Drammen og vin fra Provence.

I dagens God Dag-spalte handler det om toktaktsbensin, motorsag og generell hevn etter en lang vinter. Det er neppe særlig overraskende at skribenten heter Trond Svendsen ...

En liten godbit fra arkivet helt til slutt: Vår fotosjef Trond Lillebo har gravd opp dette historiske flyfotoet fra Storhamar i 1975. Sjekk forandringen!

Ha en god helg når den tid kommer!

Kontakt oss gjerne på tips@h-a.no eller 62519500 dersom du ser eller opplever noe vi burde skrive om.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00