God morgen, HA-leser!

Etter en lang uke med kulde og snømåking ser vi nå fram til en mild og snill helg.

Vi starter denne fredagen med en skikkelig godbit: Vi har nemlig samlet noen av supporternes råeste HamKam- og Storhamar-tatoveringer. Her snakker vi ekte tilhengere av favorittlaget!

Et sikkert tegn på at helga nærmer seg, det er HAs rykende ferske matanmeldelse. Denne gangen har Hanna og Henriette vært på Café Valuta for å prøve å finne Hamars beste lunsj. Her kan du lese dommen.

Vi publiserer også ukas fredagsquiz. Som vanlig blir det ti spørsmål fra nyhetene i uka som snart er over.

Fredag betyr test av øl og vin. Trond Svendsen er strålende fornøyd med denne mørke stouten fra Rogaland, og klinker til med terningkast seks.

Nevnte Svendsen er ikke like begeistret for vinteren. I dagens God Dag-spalte er han virkelig LEI. Terningkast én!

Men, det går heldigvis mot vår, selv om det kan se mørkt ut enkelte dager. Norges Automobil-Forbund forbereder seg på varmere tider, og kommer med en tydelig oppfordring til alle bilister som skal vaske bilen.

Ellers denne fredagen jobber vi blant annet med følgende saker:

Hvordan får man barn til å spise fisk? I Stange har man (kanskje) funnet løsningen!

De lokale meningsmålingene viser at Rødt er på full fart inn i kommunestyret i Hamar. I dag slippes nominasjonslisten.

Det blir også noen godbiter fra femårsjubileet til Hamar kulturhus.

Til slutt: Vår skiglade nordtrønder Frank Brandsås har vært på langtur til Wisconsin og laget en morsom reportasje fra The Birkie – USAs svar på Birken.

Tips oss gjerne på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.