Det ble meldt om flere hendelser på Hedmarken natt til søndag.

Like over midnatt ble det meldt om brann i et dukkehus i Stange. Nødetater kom rask til stedet og det var aldri fare for at brannen skulle spre seg videre. En person ble sendt til legevakt for sjekk etter å ha fått i seg litt røyk.

Kl. 00.27 ble en bil vinket av vegen av UP på E6 i Brumunddal. Vedkommende hadde da blitt målt for å ha kjørt i 117 km/t i 80-sonen og fikk sitt førerkort beslaglagt. Vedkommende hadde også seks prikker fra før av.

I Hamar sentrum ble to personer satt i arresten etter slåssing og ordensforstyrrelser. 

Om morgenen søndag ble en person stanset i Furnes mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand. Utåndingsprøven viste også 0,76 i promille og sjåføren fikk sitt førerkort beslaglagt og ble anmeldt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.