• Litt før midnatt fikk politiet en melding om en trafikkulykke. En bil hadde havnet på taket like etter Lierkrysset retning Granli, Kongsvinger. Fire personer var involvert i ulykken, og alle var oppgående da nødetatene kom til stedet.
  • I Elverum var det en kranglete mann utenfor et utested i byen, som nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg. Mannen ble innbrakt til arresten for ikke å ha etterkommet pålegget.
  • Hamar: En person som tidligere på natta ble bortvist for et serverings-/spisested befant seg fremdeles der. Han hadde fått mer en nok tid og anledning til å fjerne seg. Vedkommende forsto etterhvert alvoret. Ble anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg og sendt hjem.
  • I Elverum ble en mann anmeldt for urinering på offentlig sted. Han skal ha blitt observert av politiet mens han gjorde sitt fornødne på et butikkvindu. 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.