• I Grinder utenfor Grue i natt stanset politiet en bilist som blåste til over lovlig verdi med tanke på promille. Bilisten ble tatt med til legevakt for videre bevisopptak. Vedkommende anmeldes og førerkortet ble beslaglagt. 
  • I Lillehammer satte en en dame seg ned for å tisse 10 meter fra politipatruljen. Damen skal ha urinert på et forretningslokale, og anmeldelse opprettes. 
  • I Follebu ble en person anmeldt for kvistbrenning. Det er ikke lov å gjøre opp ild i Gausdal kommune om sommeren. 
  • I Hamar var en person noe misfornøyd med at legevakten ikke ville gi vedkommende de medisinene han ønsket. Mannen ble bortvist i 24 timer, men dukket opp igjen etter litt og skal ha begynt å spyle rundt seg med vann. Mannen fremsto ruset og ble innbrakt til arresten. Mannen som skal være i 50-årene ble anmeldt for brudd på pålegg, ordensforstyrrelse, skader og besittelse av mindre mengde narkotiske stoffer. 

- Mannen er lokal og det er en kjenning av politiet, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Haagen Løvseth.

  • Sagstua klokka 05:29 kjørte en enslig bil i autovernet. Føreren skal ha klaget på ryggsmerter, og ble tatt med av ambulansen til legevakten på Kongsvinger for sjekk.

- Alt i alt har det jevnt over vært en forholdsvis rolig natt, uten de store sakene, sier operasjonsleder Løvseth. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.