Det ble en småhektisk natt med flere hendelser fra politiet. Her følger politiloggen fra Innlandet politidistrikt:

LILLEHAMMER, kl. 0005:  Politiet fikk melding om festbråk ved to adresser i byen. Da politiet ankom stedene var det svært mange ungdommer på plass og det gikk høylydt for seg. Politiet avsluttet begge festene

ELVERUM, kl. 0108: På riksveg 25 ved Hernes kolliderte en personbil med en elg. Elgen døde på stedet. Føreren ble kjørt til legevakt for sjekk og bilen ble berget.

ÅMOT, kl. 0132: Politiet stanset en  uregistrert trehjulsmope i sentrum av Rena. Føreren som er i 30-årene blåste rødt og mistenkes for promillekjøring. 

GJØVIK kl 0151: Politiet bortviste en menn i begynnelsen av 30-årene fra Gjøvik sentrum for å ha oppført seg ufint ved et utested

GJØVIK: KL 0219 ble to menn i 20 årene bortvist fra sentrum etter en liten slåsskamp.

NORD-ODAL: Noen meldinger om ordensforstyrrelser i forbindelse med fest i Sand i natt. Kar i 30-årene fikk pålegg fra politiet om å holde seg unna Sand sentrum resten av natta etter bråk med dørvakter. Overstadig beruset kar i 40-årene ble i tillegg kjørt hjem av politiet.

BRUMUNDDAL kl 0057: Mann i slutten av 40-årene anmeldes etter et slagsmål utenfor et utested. Den fornærmede part måtte en tur innom legevakt med kuttskader.

HAMAR kl 0251: Mann i slutten av 20 årene ble bortvist fra sentrum. Vedkommende hadde vært ufin mot forbipasserende.

TRYSIL, kl. 0303: Bilist stanset på fylkesveg 26 i Nybergsund. Målt til 107 km/t i 80-sone, samt blåst til over lovlig verdi på alkometer. Førerkortbeslag og saker opprettet.

GJØVIK, kl. 0446: Innbrudd i Gjøvik Olympiske Anlegg. Gjerningsperson i 30-årene anholdt av ansatt på stedet. Begått betydelig hærverk inne i anlegget. Påført kuttskader i forbindelse med innbruddet, kjørt legevakt og deretter sentralarresten i Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.