Klokken 00.16 ble en person kjørt til legevakten i Otta etter en hendelse på en konsert i Vågå. Mannen hadde av ukjent grunn slått hånda si inn i ruta på inngangsdøra til Vågå kulturhus hvor det skulle holdes konsert. Ruta knuste og mannen anmeldes.

Klokken 00.20 ble en person bortvist av politiet fra Studenthuset og Gjøvik sentrum. Personen var aggressiv i oppførselen på et privat arrangement på stedet.

Klokken 01.52 ble en person bortvist fra Lillehammer sentrum etter å ha vært utagerende på diverse utesteder.

Om neste person er samme person vites ikke, men mannen som klokken 02.13 ble kjørt i sentralarresten hadde i alle fall tidligere på kvelden fått advarsler og pålegg om å forlate Lillehammer sentrum. Det gjorde han ikke og opptrådte istedet aggressivt i Panparken.

Klokken 02.14 oppsto det slåssing med flere involverte utenfor et utested i Hamar sentrum. Ingen ble påført skade og ingen ønsker per nå å anmelde forholdet som ble løst på stedet.

Klokken 02.00 kom det melding om en bil som hadde kjørt i grøfta  i krysset Risbakkvegen/Undelisgutua på Jaren. Føreren mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand og ble tatt med til legevakt for blodprøvetaking.

Klokken 02.33 ble en mann i 20-årene anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann i Hamar sentrum. Mannen var utagerende mot patruljen og blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

Klokken 02.35 ble en mann anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i Gjøvik.

Klokken 03.40 ble en bil stoppet i Skogbygdvegen i Våga.Sjåfør mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

Klokken 04.03 stanset politiet en bil ved Terningmoen i Elverum hvor sjåføren mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

Klokken 04.20 ble det meldt om slåssing og bråk fra et nachspiel i Kongsvinger. To personer ble innbragt til arresten for å nektet å oppgi personalia, samt for å ha satt seg opp mot patruljen. Begge ble anmeldt for ordensforstyrrelse. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.