Klokka 01.35 natt til lørdag fikk politiet melding om slåssing i området rundt krysset mellom Ringgata og Vangsvegen. De rykket ut til stedet og forsøkte å få oversikt over situasjonen, melder Politiet i Innlandet på Twitter.

Det viste seg at ingen av de to kamphanene var påført skade. Politiet valgte å bortvise dem fra Hamar sentrum fram til klokken 12.00 lørdag

tisser der det passer seg

Både i Hamar, Lillehammer og Gjøvik har politiet i løpet av natten møtt på folk som har funnet det for godt å gjøre fra seg der de selv synes det har passet seg – altså rimelig åpenlyst og på offentlig sted.

Utenfor Hamar jernbanestasjon møtte politiet klokken 01.30 på en kar i 50-årene som var godt i gang med vannlatingen. Hans forseelse mot lovverket resulterte i en anmeldelse.

På Lillehammer så en mann i 20-årene sitt snitt til å gjøre sitt fornødne på Lilletorget, og også han anmeldes.

Samme scenario utspilte seg på Gjøvik, der en mann i 50-årene ble tatt på fersken da han urinerte i Storgata.

HØRTE IKKE PÅ POLITIET

På Gjøvik har politiet hatt mer å henge fingrene i gjennom natten. En mann ble klokken 00.26 bortvist fra en adresse i sentrum. Han var beruset og til sjenanse for andre. Å lytte til politiets klare råd, var dog mannen lite interessert i. Han etterkom ikke pålegget, men kom tilbake til adressen. Mannen ble igjen sendt av gårde, og han anmeldes for forholdet.

Klokka 01.02 fikk politiet melding om at en person i 60-årene hadde slått til en dørvakt på et utested i Gjøvik sentrum. Dørvakten ble ikke skadet, men politiet oppretter sak.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.