Det må ha vært en av de roligste natt til søndag noensinne for politiet. Men det som skjedde var dramatisk nok.

Klokken 01.00 var det drama og full utrykning til E6 ved Biri. I det sørgående løpet sto nemlig en bil i brann. 

Bilen var overtent, men ingen personer kom til skade. Det er var imidlertid ikke mulig å passere på E6 og vegen var stengt helt fram til klokken 02.10 da brannen ble slokket og bilen ble tauet vekk.

Klokken 06.00 gikk politiet ut med en savnet-melding etter en kvinne i 40-årene som hadde forsvunnet i Kongsvinger sentrum. 

35 minutter senere kom politiet med en melding om at hun var funnet. 

Ellers var det ingen andre hendelser i hele Innlandet natt til søndag.

Det opplyser politiet til HA søndag morgen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.