Ingen slossing, ingen fulle festløver som ble kastet ut fra utesteder. Heller ingen innbrudd eller annen alvorlig kriminalitet.

Ifølge politiets logg var årets første en svært så stille natt til lørdag, med en utforkjøring ved midnatt og en på morgenkvisten.  

Her er politiloggen fra natt til lørdag 5. januar 2019:

Fv28, OS i Engerdalen, kl 0000: Bil som har kjørt ut av vegen. Ingen personskade og bilen står ikke trafikkfarlig til.

RV4 v/Kolberg, kl 0725: Utforkjøring med bil. Nødetater på vei. Fører meldte selv fra om uhellet.

  • Oppdatering: Kl 0735: Airbagger utløst. Bilen totalskadet. Kjørt ned en lyktestolpe. Ikke trafikale problemer. En person i bilen som sier seg uskadet.
  • Oppdatering: Kl 0835: Vi foretar manuell dirigering på stedet til bilen er berget, ett løp er sperret. Fører fikk sitt førerkort beslaglagt.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.