På Hedmarken har politiet hatt en rolig natt.

Mer har det vært å gjøre ellers i Hedmark og Oppland:

** Rett etter midnatt ble to menn tatt for å drikke på offentlig sted i Elverum. Da mennene fikk beskjed om å tømme ut alkoholen, valgte de heller å drikke opp resten foran politibetjentene. Det endte med at begge ble anmeldt.

** I Kongsvinger ble bortvist fra sentrum rett etter midnatt etter bråk og håndgemeng med en dørvakt.

** En annen mann blir anmeldt etter å ha lagd bråk på torget i Kongsvinger ved 03-tida i natt. Han nektet å oppgi personalia da politiet kom for å roe ned.

** På Brandbu i Oppland var flere personer involvert i et slagsmål ved 01-tida. Bråket skjedde på en privat fest. En mann ble kjørt til legevakta for behandling av slagskader. Politiet opplyser at de har startet etterforskning av forholdet.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.